Ranch 52 ett litet hästparadis i södra Sverige

Vår lilla idyll ligger mitt i den svenska skogen, nära Urshult med affärer, hotell och campingar (och förstås, många små och stora sjöar). Våra hästar lever hela året om i sin flock. Hästar är inte ensamvargar eller bor i grottor, utan snarare ett djur som lever i en flock på slätterna. Vår ide är att ge dem ett så naturligt liv som möjligt. De uttrycker sin tacksamhet genom sitt balanserade sinne, kärleksfulla beteende, god hälsa och topp motivation!

Vad vi erbjuda:
 Turridning: På hästryggen genom den svenska skogen? Ren naturkänslan! Njut av den på våra trygga hästar i bekväma western sadlar. Gruppstorlek från 1 till 4 personer. 30 minuter till heldag.
 Ridlektioner: Vi erbjuder också ridlektioner för både nybörjare och mer avancerad ryttare, små som stora! Lektionerna är inte inriktade på någon speciell ridstil. Det viktigaste är, att häst och ryttare samarbetar. Vi har följande grenar: Klassisk/western dressyr, markarbete/allmän hästhantering, Longering/arbete för hand/tomkörning, Trailträning, trickträning, arbete med Garrocha, Working Equitation. Du kan få lektioner på en av våra hästar eller på din egen häst, vi kan även kommer till ditt stall.
 Ridsemester i våra lilla gäststuga.

Vi talar Tyska, Engelska och (lite) Svenska!

Alla aktiviteter på Ranch 52 leds av Melanie. Hon har förverkligat sin dröm: Arbeta och leva med sina hästar.

Välkommna!
Jürgen & Melanie

Visited 6898 times, 4 Visits today

Add a Review

Rate this by clicking a star below:

Related Listings